Carne Lite: Carne De Porc Picant De Caju

Carne Lite: Carne De Porc Picant De Caju
Carne Lite: carnea de porc picantă de caju este un fără gluten și fără lactate garnitură. O porție conține 338 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stoc, suc de lime, pastă de tamarind și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Carne Lite: fasole neagră și chili de pui de caju, Carne Lite: Pinto și Tacos de porc, și Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de porc și gătiți pentru a rumeni carnea, aproximativ 5 minute. În timp ce carnea de porc se rumeneste, rupeți-o în bucăți mici cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați părțile albe feliate ale scallionilor și usturoiului și saut pentru aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați morcovul și bok choy și amestecați prăjiți legumele și aromele timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bok ChoyBok Choy
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Bateți împreună zahărul, pasta de miso, concentratul de tamarind, bulionul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
MisoMiso
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă peste legume și carne de porc. Se fierbe timp de 10 până la 15 minute până când lichidul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Adăugați părțile verzi ale scallions și caju tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CajuCaju
8
Serviți peste orez fiert sau tăiței de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Orez FiertOrez Fiert
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista