Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de vițel umplute cu legume cu pâine dulce. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 741 calorii, 85g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $5.92 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica turcesc sau, pancetta, fistic, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Sweetbreads Umplute, Coapsă De Vițel Prăjită, și Muschi de vitel prajit cu sos de tigaie Rossimbrox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați pâinea dulce într-un castron mare cu gheață și apă rece la frigider, schimbând apa ocazional (de 2 sau 3 ori), cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți pâinea dulce și transferați-o într-o cratiță grea de 4 litri. Acoperiți cu apă rece cu 1 inch și adăugați 1 lingură de sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, până când pâinea dulce se îngroașă și se simte ușor mai fermă la atingere, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
4
Tăiați orice grăsime și îndepărtați cât mai multă membrană și țesut conjunctiv cu un cuțit mic, fără a rupe pâinea dulce.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Aranjați pâinea dulce în 1 strat într-un vas de copt, apoi acoperiți cu folie de plastic și acoperiți cu un alt vas de copt sau farfurie care ține greutăți. Chill sweetbreads, ponderat, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
6
În timp ce sweetbreads chill, blanch fistic într-o cratiță mică de apă clocotită 1 minut, apoi se scurge și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se usucă pâinea dulce și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
8
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt într-o tigaie adâncă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi sotati jumătate de pâine dulce, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute în total și transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adauga 1 lingura de unt la tigaie și saut sweetbreads rămase în același mod, transferul la placa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie, apoi reduceți focul la moderat și gătiți pancetta, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, usturoiul, frunza de dafin și cimbru, apoi reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, amestecând, până când legumele se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
12
Adăugați Sherry și aduceți la fierbere, apoi adăugați demi-glace, apă, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, fistic și pâine dulce și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim, apoi acoperiți suprafața amestecului cu o rundă untă de hârtie pergament (partea untă în jos) și fierbeți pâinea dulce, tigaia parțial acoperită cu capac, până când este fermă, dar încă elastică la atingere, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Fistic
Piper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
13
Transferați pâinea dulce cu o lingură cu fante într - un castron și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, trageți-o în bucăți de 1 până la 1 1/2 inch. Puneți lichidul de gătit printr-o sită într-un castron, aruncând frunza de dafin și cimbru și rezervați. Rezervați legumele într-un alt bol pentru sos și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Frunze De Dafin
Umplutură
Sos
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Polonic
Sita
Bol
1
Gatiti spanacul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita , neacoperita, pana se ofileste, aproximativ 20 de secunde, apoi se scurge in strecuratoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați spanacul într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul și scurgeți din nou, strângând pumni de spanac pentru a îndepărta excesul de lichid. Se toacă spanacul și se amestecă în legume rezervate împreună cu 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Spanac
Nucșoară
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Faceți o gaură pentru umplutură care trece longitudinal prin vițel: începând cu mijlocul a 1 capăt de friptură, introduceți un cuțit lung și subțire ascuțit pe lungime spre centru, apoi repetați la capătul opus al coapsei pentru a finaliza o incizie care trece prin mijloc. Deschideți incizia cu degetele, lucrând de la ambele capete, pentru a crea o deschidere lată de 1 1/2 inch. Împachetați coapsa cu toate, cu excepția a 2 linguri de umplutură de legume, împingând de la ambele capete spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Umplutură
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Legați friptura de vițel cu sfoară de bucătărie la intervale de 1 inch pe toată lungimea fripturii. Se usucă vițelul și se condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, la foc mare, până la fumat, apoi vițel brun, întorcându-se cu clești, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
5
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți vițelul până când termometrul este introdus în diagonală 2 inci în carne (nu atingeți umplutura) înregistrează 66°, 45 până la 50 de minute pentru vițel; aproximativ 40 de minute pentru carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Carne
Carne De Porc
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Cuptor
6
Transferați friptura cu clești într-un platou și lăsați să stea 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
1
Degresați grăsimea din lichidul de gătit cu pâine dulce și aduceți lichidul la fierbere într-o cratiță grea de 2 1/2 litru. Se amestecă restul de 2 linguri de legume, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și restul de 1/4 linguriță de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Nucșoară
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați pâine dulce împreună cu orice sucuri de vițel acumulate pe platou și fierbeți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
3
Se ia de pe foc și se menține cald, acoperit.
4
Aruncați sfoara, apoi tăiați vițelul în felii groase de 1 inch și serviți cu pâine dulce și puțin sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Vitel
5
Serviți sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
6
Cooks' note: Sweetbreads pot fi înmuiate în gheață și apă rece în frigider până la 24 de ore. Pâinea dulce ponderată poate fi răcită până la 24 de ore. Carnea de vițel poate fi umplută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire. (Răciți pâinea dulce, lichidul de gătit și legumele rămase separat.)