Carne de vită tocată cu varză creț bogată în calciu (fără ouă, fără Gluten, fără nuci, fără soia)

Carne de vită tocată cu varză creț bogată în calciu (fără ouă, fără Gluten, fără nuci, fără soia)
Carnea de vită tocată cu varză creț bogată în calciu (fără ouă, fără Gluten, fără nuci, fără soia) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole oz tin aduki, usturoi, kale cret și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Cookie-uri fără totul (fără lactate, fără gluten, fără ouă, fără nuci și fără zahăr) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti usor cateva minute apoi adaugati morcovii, piperul, ardeii iute si ciupercile.Continuați să gătiți încă câteva minute fără a arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați țelina, cimbru și carnea de vită. Din nou, amestecați bine și continuați să gătiți încă câteva minute.În cele din urmă, adăugați roșiile, vinul și Marsala și câteva condimente. Se aduce la fierbere, se acoperă, se reduce focul și se fierbe ușor timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
TelinaTelina
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați fasolea aduki și varza, amestecați bine și gătiți încă 10 minute sau până când varza este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AdzukiFasole Adzuki
KaleKale
4
Se servește cu cartofi copți și o altă legumă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista