Carne De Vită Portugheză-Cacoila

Carne De Vită Portugheză-Cacoila
Portugheză carne de vită - Cacoila ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, carne de tocană de vită, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Ca centicoila / Portugheză tocană de vită din Pico, Cacoila Portugheză Picantă Gătită Lent, și Cod Portughez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea de vită și puneți-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă suc de portocale, vin, ulei și sos de piper. Condimentează cu frunze de dafin, usturoi, boia de ardei, ienibahar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
3
Se amestecă, pentru a acoperi carnea de vită. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți o tigaie grea la foc mediu. Gatiti carnea de vita si marinata pana cand carnea de vita se macina usor, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În14 hrs
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista