Carnea de vită fiartă milaneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 422 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, busuioc, păstârnac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pui milanez cu cartofi infuzați cu trufe și varză fiartă, Asparagi alla milanese (sparanghel în stil milanez), și Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați făina, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, scorțișoară și cuișoare, amestecând bine. Faceți mai multe fante mici în afara fripturii cu un cuțit de tăiat; chestii cu pancetta și felii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Rotiți friptura; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
4
Presărați friptura cu restul de 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Înveliți suprafața fripturii cu amestec de făină, bătând cu mâinile, astfel încât să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Încălziți uleiul și untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați friptura în tigaie; gătiți 15 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa în tigaie în jurul fripturii; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Se amestecă vinul și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ceapă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați busuioc, maghiran și frunze de dafin pe un strat dublu de pânză de brânză. Aduna marginile de pânză împreună; cravată în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Maghiran
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
9
Adăugați punga de pânză de brânză în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore, rotind friptura la fiecare 45 de minute. Nestle morcovi și păstârnac în tigaie; gatiti 1 ora sau pana cand friptura este suficient de frageda pentru a o taia cu o lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Cuptor
Tigaie
10
Transferați friptura și legumele într-un platou. Aruncați sfoara; păstrați carnea de vită caldă. Se strecoară amestecul de vin printr-o sită într-un castron mare; aruncați punga de pânză de brânză. Întoarceți amestecul de vin în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sita
Sfoară De Bucătărie
Bol
Tigaie
11
Combinați 1/4 cană de apă și amidon de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Se ia de pe foc. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
14
Notă de vin: Pinot noir se potrivește frumos cu această caserolă clasică, deoarece felul de mâncare încorporează multe arome găsite în pinot (scorțișoară, cuișoare, carne, piper negru, dafin), plus nuanța de cireș a vinului este un contrast somptuos cu savoarea tuturor acelor arome de carne gătite lent. Un pinot preferat: Cambria" Julia 's Vineyard" Pinot Noir 2006 (2 dolari
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Vin
Scorțișoară
Cireșe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Carne
15
din Valea Santa Maria din California. Karen MacNeil