Friptură de usturoi cu sos de hrean de Bobby Flay

Friptură de usturoi cu sos de hrean de Bobby Flay
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Friptura de usturoi cu sos de hrean de Bobby Flay ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 399 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de arpagic, hrean, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișul cu friptură la grătar al lui Bobby Flay cu sos de friptură, Bobby Flay 'mesa Grill Cookbook': Spice Crusted Strip Steak, și Sosul de grătar al lui Bobby Flay pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateUșor
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista