Carne de vită Highland cu nuci murate și blaturi de foietaj

Carne de vită Highland cu nuci murate și blaturi de foietaj
Carnea de vită Highland cu nuci murate și blaturi de foietaj necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 4,48 USD pe porție. O porție conține 1337 calorii, 46G de proteine, și 107G de grăsime. 87 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, ou, unt și port. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cremă de supă Portobello cu blaturi de foietaj, Mușcături de foietaj cu Stilton, gem de smochine și nuci glazurate cu bomboane, și Tocană de vită cu foietaj # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu până la trei zile înainte, faceți pufurile de patiserie. Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria puțin mai subțire și ștampilați șaisprezece runde de 6 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Puneți rondele pe o foaie de copt și periați cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se presară sare și se coace la cuptor pentru 5-7 minute sau până se umflă și se rumenesc. Se răcește pe o grătar, apoi se păstrează într-un recipient etanș până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Faceți tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Puneți carnea de vită, usturoiul și frunza de dafin într-un castron mare nemetalic și turnați în stout. Se acoperă și se lasă la marinat la frigider cel puțin o oră, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
StoutStout
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Preîncălziți cuptorul la ventilator 130C / convențional 150C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scurgeți carnea și uscați-o pe hârtie de bucătărie. Puneți deoparte lichidul de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Încălziți atât jumătate din unt, cât și ulei într-o caserolă mare, rezistentă la cuptor. La foc mare, rumeniți carnea de vită în loturi până când fiecare bucată este sigilată și maro închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
10
Scoateți carnea cu o lingură cu fante în timp ce mergeți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Ștergeți vasul cu hârtie de bucătărie, topiți untul și uleiul rămas și prăjiți slănina și ceapa timp de 10-15 minute până când ceapa se rumeneste, foarte moale și bine redusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Se amestecă făina până se omogenizează, se adaugă portul și marinada rezervată și se întoarce carnea de vită în vas. Se aduce la fierbere, se acoperă cu un capac etanș și se gătește la cuptor timp de 2 -3 ore sau până când carnea este foarte fragedă (nu este nevoie să se condimenteze). Se răcește, se pune într-un recipient mare sigilat și se păstrează la frigider sau se congelează până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Pentru a servi, reveniți la caserolă și aduceți încet la fierbere (dacă este înghețat, dezghețați și continuați ca mai sus).
14
Adăugați nuci murate și oțet de murat rezervat și fierbeți timp de 30 de minute până când este fierbinte. Se amestecă pătrunjelul. Reîncălziți produsele de patiserie la ventilator 180C/ convențional 200C/gaz 6 timp de 3-4 minute. Pentru a servi, se toarnă în boluri, se acoperă cu câteva pufuri de patiserie și se presară cu puțin pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista