Carne De Vită Glazurată

Carne De Vită Glazurată
Carnea de vită cornată glazurată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 7. O porție conține 615 calorii, 43G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 268 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți conserve de caise, zahăr brun, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Încercați Carne De Vită Glazurată, Carne De Vită Glazurată, și Carne De Vită Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Puneți carnea de vită în vas și adăugați apă. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți timp de 2 ore; scurgeți lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Într-un castron mic combinați conservele de caise, zahărul brun și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
5
Întindeți amestecul de caise uniform peste carnea de vită cornată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
6
Coaceți neacoperit la 350 de grade F (175 grade C) încă 25 până la 30 de minute sau până când carnea este fragedă; ungându-se ocazional cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Feliați carnea de vită cornată peste cereale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții7
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista