Carne De Vită Glazurată
Carnea de vită glazurată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 615 calorii, 43G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, apă, carne de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne De Vită Glazurată, Carne De Vită Glazurată, și Carne De Vită Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit antiaderent.
Așezați carnea de vită în vas și adăugați apă. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți timp de 2 ore; scurgeți lichidul.
Într-un castron mic combinați conservele de caise, zahărul brun și sosul de soia.
Întindeți amestecul de caise uniform peste carnea de vită.
Coaceți neacoperit la 350 de grade F (175 de grade C) încă 25 până la 30 de minute sau până când carnea este fragedă; ungând ocazional cu picături de tigaie.
Feliați carnea de vită peste cereale și serviți.