Carnea de vită de susan și amestecul de legume asiatice este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de soia, apă, orez cu iasomie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă, Legume Asiatice De Vită, și Legume Asiatice Se Amestecă Cu Carne De Vită Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de oțet, ulei de susan și pudră de cinci condimente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Sos De Soia
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați carne de vită; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Scoateți carnea de vită din castron; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de oțet, apă și amidon de porumb, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos De Soia
Oțet
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Încălziți 1 linguriță de ulei de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați carne de vită; se prăjește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
8
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 1 linguriță de ulei de arahide, 2 linguri de semințe de susan, ghimbir și usturoi în tigaie; se prăjește 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Ulei De Arahide
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați ardei gras, edamame, ciuperci și porumb; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ciuperci
Edamame Congelat (din Păstăi)
Porumb
11
Adăugați amestecul de carne de vită și amidon de porumb; se prăjește 3 minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Carne De Vită
12
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură semințe de susan și ceapă.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.