Carne de vită de susan și legume asiatice

Carne de vită de susan și legume asiatice
Carnea de vită de susan și amestecul de legume asiatice este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de soia, apă, orez cu iasomie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă, Legume Asiatice De Vită, și Legume Asiatice Se Amestecă Cu Carne De Vită Măcinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de oțet, ulei de susan și pudră de cinci condimente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați carne de vită; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Scoateți carnea de vită din castron; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de oțet, apă și amidon de porumb, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Încălziți 1 linguriță de ulei de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați carne de vită; se prăjește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
8
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1 linguriță de ulei de arahide, 2 linguri de semințe de susan, ghimbir și usturoi în tigaie; se prăjește 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De ArahideUlei De Arahide
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ardei gras, edamame, ciuperci și porumb; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
PorumbPorumb
11
Adăugați amestecul de carne de vită și amidon de porumb; se prăjește 3 minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
12
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură semințe de susan și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
CeapăCeapă
13
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista