Carne de vită cremă cu orez
Crema de carne de vită cu orez este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 246 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, amidon de porumb, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cremă De Carne De Vită, Carne De Vită Cremă Pe Pâine Prăjită, și Cremă de curcan peste orez.
Instrucțiuni
Aduceți orezul și apa la fiert într-o oală. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți 20 de minute.
Așezați carnea de vită într-un bol, presărați cu sos Worcestershire și condimentați cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Se amestecă ceapa, 1/2 ardeiul gras verde, 1/2 ardeiul gras roșu, ghimbirul și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede.
Transferați carnea de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc uniform.
Se amestecă ciupercile. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute. Amestecați smântâna grea și amidonul de porumb, după cum este necesar, pentru a îngroșa sosul.
Se amestecă ardeiul gras verde rămas și ardeiul gras roșu.
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare (nu cel folosit pentru condimentarea cărnii de vită).
Amestecați orezul fiert în bol cu carnea de vită.
Se servește garnisit cu pătrunjel.