Carne de vită: Bracioline este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 325 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți pancetta, fulgi de piper, capere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Carne de vită Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), Rulouri De Carne De Vită Din Asia, și Carne de vită cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o felie de pancetta peste fiecare cotlet de vită, apoi presărați fiecare cu puțin usturoi tocat fin și puțin pătrunjel tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați câteva capere și 1 sau 2 bucăți de brânză la fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Rotiți fiecare cotlet și fixați-l cu o scobitoare sau cravată cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare, rumeniți rulourile de vită pe toate părțile în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
10 Chifle Albe Pentru Cină
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Se scoate pe o farfurie pe măsură ce se rumenesc și se lasă deoparte.
6
Adăugați pancetta tocată în tigaie, împreună cu ceapa, usturoiul feliat și morcovul. Coborâți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Felii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Adăugați vinul, creșteți ușor căldura și gătiți, răzuind orice bucăți maronii din fundul tigaiei. Când vinul este redus la jumătate, adăugați roșiile și continuați să gătiți timp de 5 minute, pentru a reduce și îngroșa roșiile într-un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
8
Amestecați fulgii de ardei în sos și adăugați rulourile de vită, lingând sosul pentru a acoperi bine. Condimentează cu sare și piper și reduce focul la mediu-scăzut. Acoperiți tigaia și gătiți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă