Carne de vită și supă de varză

Carne de vită și supă de varză
Carne de vită Corned și supa de varza ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. Acest curs principal are 380 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime per portie. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți morcovi, ceapă, bulion de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu alune, orz și cacao ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Varză Și Carne De Vită, Carne de vită și supă de varză, și Supă De Varză De Vită Conservată Rămasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați ceapa, țelina și morcovii într-un robot de bucătărie până când sunt bucăți de mazăre. Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa tocată, țelina și morcovii și ienibaharul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați roșiile în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați roșiile în oală și adăugați bulionul de vită, varza, cartofii, orzul și 4 căni de apă; acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii și orzul sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Se amestecă carnea de vită și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De VităCarne De Vită
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista