Carne de vită și paste

Carne de vită și paste
Carnea de vită și pastele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, roșii conservate, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste de vită la grătar, Carne de vită cu paste cu papion, și Carne De Vită Și Paste Toscane.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita in tigaie pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă grăsimea.
3
Adăugați bulion, Worcestershire, oregano, usturoi și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se încălzește la fierbere. Se amestecă pastele. Acoperiți și gătiți la foc mic 10 minute, amestecând des. Descoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Gatiti 5 minute sau pana cand ati terminat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista