Carne de vită și brânză Enchiladas
Carne de vită și brânză Enchiladas este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 989 calorii. Pentru $ 3.77 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de carne de vită măcinată, cheddar, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și brânză Enchiladas, Carne de vită și brânză enchiladas, și Enchiladas ușor de vită și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°. înfășurați tortilele în folie și păstrați-le în cuptor timp de 10 minute.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la moale și translucid, aproximativ 4 minute. Creșteți căldura la mediu-mare, adăugați carne de vită măcinată și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Se amestecă pudra de chili; condimentează cu sare și piper după gust.
Transferați carnea de vită în strecurătoare pentru a se scurge.
Turnați 1 borcan de sos enchilada într-un vas de copt de 9 pe 13 inci. Lingură aproximativ 1/3 cană carne de vită măcinată și 5 linguri. brânzeturi mixte în interiorul fiecare tortilla cald, rola în mod trabuc și locul enchiladas cusătură partea în jos unul lângă altul în vas de copt. Acoperiți uniform cu al doilea borcan de sos enchilada și restul de brânză.
Coaceți în cuptorul 191° până la barbotare, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea din California a lui Coppola, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare care o face elegantă și bine proporționată. Acest vin reflectă esența denumirii și arome care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă un proaspăt culescalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Această epocă este fructe înainte cu o textură suplă satinăși taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notelede migdale la grătar și pâine prăjită sunt frumoaseintegrate în matricea aromelor.