Carne De Porc Trasă De Bere

Carnea de porc trasă de bere este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, și Cea mai bună carne de porc trasă vreodată: Beer n ' BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau oală grea la foc mediu; gătiți carnea de porc în ulei până se rumenesc uniform pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Acoperiți cuptorul olandez și coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Tăiați carnea de porc cu o furculiță și transferați cuptorul olandez înapoi în blatul aragazului; se amestecă ceapa.
Gatiti si amestecati la foc mediu pana se rumeneste ceapa, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper.