Carnea de porc prăjită cu sos de ardei roșu afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.63 pe portie. O porție conține 477 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 48 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, frunze de dafin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, roșii prăjite și piper roșu dip, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Carne de porc: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Frecați 1 lingură de ulei peste carnea de porc și condimentați cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie mare sau cuptor olandez, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați carnea de porc și rumeniți-o pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Transferați carnea de porc într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci și prăjiți-l până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 165 grade F, aproximativ 25 până la 30 de minute. Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Placă De Tăiere
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Sos: în aceeași tigaie folosită pentru carnea de porc, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Se adaugă ceapa, ardeii și usturoiul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti, amestecand frecvent pana se inmoaie, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați vinul și gătiți timp de 2 minute, răzuind bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se amestecă ardeiul, piureul de roșii și frunza de dafin. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Scoateți frunza de dafin și transferați amestecul într-un robot de bucătărie sau blender. Se amestecă până se omogenizează. Condimentează cu 2 linguri sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Feliați carnea de porc subțire și aranjați pe un platou. Lingurați sosul deasupra, garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți.