Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere

Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere
Rețeta friptură de porc cu Salsa proaspătă de pere ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 50. Dacă aveți la îndemână pansament balsamic de vinaigretă, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu sos de pere, Friptură de porc umplută cu pere și afine, și Carne de porc la grătar cu Salsa de pere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați pere, nuci, piper zdrobit, 1/4 cană pătrunjel, 1/3 cană pansament și 1/4 linguriță. chimen. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se amestecă pătrunjelul rămas, pansamentul, chimenul și usturoiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Așezați friptura în tigaie sau vas de copt superficial; periați cu amestec de pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți 1 oră. și 20 min. sau până la terminare (145 F).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți friptura din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să stea 10 min. Feliați jumătate din friptură; serviți cu jumătate din salsa de pere. Se răcește carnea rămasă, apoi se toacă și se dă la frigider pentru a o folosi a doua zi (cu salsa rămasă) pentru a pregăti Tostadas de porc cu Salsa de pere (vezi sfat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TostadasTostadas
Dientes De AjoDientes De Ajo
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista