Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere

Carne de porc prăjită cu Salsa proaspătă de pere
Rețeta friptură de porc cu Salsa proaspătă de pere ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 50. Dacă aveți la îndemână pansament balsamic de vinaigretă, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu sos de pere, Friptură de porc umplută cu pere și afine, și Carne de porc la grătar cu Salsa de pere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Combinați pere, nuci, piper zdrobit, 1/4 cană pătrunjel, 1/3 cană pansament și 1/4 linguriță. chimen. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Se amestecă pătrunjelul rămas, pansamentul, chimenul și usturoiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Așezați friptura în tigaie sau vas de copt superficial; periați cu amestec de pansament.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți 1 oră. și 20 min. sau până la terminare (145 F).
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
6
Scoateți friptura din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
7
Lăsați să stea 10 min. Feliați jumătate din friptură; serviți cu jumătate din salsa de pere. Se răcește carnea rămasă, apoi se toacă și se dă la frigider pentru a o folosi a doua zi (cu salsa rămasă) pentru a pregăti Tostadas de porc cu Salsa de pere (vezi sfat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TostadasTostadas
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista