Carne de porc prăjită cu miere-chimen cu ceapă caramelizată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu miere-chimen cu ceapă caramelizată. Această rețetă servește 12 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 199 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, miere, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cumin-Cayenne piure de cartofi cu ceapa caramelizata, Supă de mazăre împărțită cu ceapă caramelizată și semințe de chimen, și Miere la gratar-chimen BBQ pachete de carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați grăsimea din carne de porc; înscrieți un model de diamant deasupra cărnii de porc.
Combinați mierea și următoarele 4 ingrediente (miere prin ardei roșu) într-un castron mic.
Combinați 2 linguri amestec de miere și pene de ceapă; aruncați bine pentru a combina.
Așezați carnea de porc pe raftul unei tigaie de broiler sau a unei tigaie de prăjire. Aranjați pene de ceapă în jurul cărnii de porc.
Ungeți amestecul de miere rămas peste carnea de porc. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 15 minute sau până când termometrul înregistrează 155 (ușor roz).
Așezați carnea de porc pe un platou și acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 10 minute pentru ca carnea de porc să reabsorbă sucurile. (Temperatura de friptură va crește 5 la picioare).
Scoateți suportul din tigaie.
Adăugați 1/2 cană de bulion în picături în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați amestecul de picături și 1/2 cană de bulion într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Tăiați carnea de porc în diagonală peste cereale în felii subțiri; serviți cu ceapă și sos.