Carne De Porc Prăjită Cu Fenicul Și Usturoi

Carne De Porc Prăjită Cu Fenicul Și Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu fenicul și usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 271G de proteine, 120g de grăsime, și un total de 2409 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $19.98 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de fenicul, bulion de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Filet De Porc Prăjit Cu Fenicul Și Usturoi, Cotlet De Porc Prăjit Cu Rozmarin, Usturoi Și Fenicul, și Fenicul-usturoi Carne de porc afumată cu fenicul Gremolatan și struguri Mostarda.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista