Carne De Porc Milaneză
Carnea de porc milaneză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine, sare, cotlete de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne De Porc Milaneză, Carne De Porc Milaneză, și Carne De Porc Milaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați Cotletele de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Pune deoparte.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori pentru a forma firimituri grosiere care măsoară 1 1/2 căni.
Așezați pesmetul într-o farfurie de plăcintă sau într-un vas de mică adâncime. Se amestecă brânza și următoarele 5 ingrediente.
Combinați apa și oul într-un castron; se amestecă bine cu un tel. Înmuiați Cotletele de porc în amestec de ouă; dragă în amestec de pesmet.
Așezați Cotletele de porc pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când ați terminat. Strângeți o pană de lămâie peste fiecare cotlet.
Milanezul de porc (Mee-lah-NAY-zay), un fel de mâncare tradițional din Milano, este pur și simplu o bucată de carne care este înmuiată în ou, dragată în pesmet și brânză parmezană, apoi prăjită și udată cu suc de lămâie.