Carne de porc cu orez prăjit și caserolă de legume

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de porc cu orez prăjit și caserola de legume ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 352 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 1,35 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de slănină, ouă, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 44%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și orez prăjit cu legume | cum se face orez prăjit cu legume / orez s, orez prăjit cu legume | cum se face orez prăjit cu legume / orez s, și orez prăjit cu legume | cum se face orez prăjit cu legume / orez s.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie și rupeți feliile în sfărâmături. Rezervați picături de slănină.
Aduceți 1 3/4 căni de apă și orez la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Bateți ouăle și 2 linguri de apă împreună într-un castron.
Încălziți 2 linguri de picături de slănină rezervate într-o tigaie; gătiți amestecul de ouă în picături de slănină fierbinte până când sunt fierte tare, aproximativ 5 minute.
Transferați oul pe o farfurie și tăiați-l în felii subțiri.
Încălziți picăturile de slănină rămase într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa verde in picaturi de bacon fierbinte pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Se toarnă ceapa peste ouă și se întoarce tigaia la foc.
Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați bucățile de porc în tigaie. Gatiti si amestecati carnea de porc pana se rumeneste si se fierbe, 5 pana la 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați orezul, ouăle fierte și sosul de soia împreună într-un castron.
Adăugați porumb și fasole verde; se amestecă. Transformați amestecul de orez într-o caserolă. Puneți bucățile de porc peste amestecul de orez și acoperiți cu slănină mărunțită.
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand ingredientele sunt incalzite si aromele se amesteca, aproximativ 30 de minute.