Carne de porc cu ierburi și cartofi

Carne de porc cu ierburi și cartofi
Reteta Carne de porc cu ierburi si cartofi se poate face in aproximativ 50 de minute . O porție conține 416 calorii , 50 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 2,62 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de muschi de porc, usturoi, cartofi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 90% , ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cartofi și porc cu ierburi , Porc și cartofi cu ierburi și Cartofi cu ierburi .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți carnea de porc într-o tavă mare, puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Stropiți cu trei sferturi din amestecul de ierburi. Aruncați cartofii cu amestecul de ierburi rămas; așezați în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 40-45 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160° și cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lasă carnea de porc să stea 5 minute înainte de a o feli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista