Carne De Porc Cotlet Tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia cu cotlet de porc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 432 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de canolan, cotlete de cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Saucy Carne De Porc Cotlet Tigaie, Tigaie Cu Cotlet De Porc Aloha, și Carne De Porc Cotlet Tigaie Cina.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și apa într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 3 minute.
Adăugați morcovii, țelina și ceapa; gătiți 4-6 minute mai mult sau până când sunt crocante.
Într-o tigaie mare la foc mediu, cotlet de porc maro în ulei pe ambele părți. Sus cu legume.
Combinați supa, apa, cimbrul, sosul Worcestershire și piperul; se toarnă deasupra. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Îndepărtați cotletele și legumele; păstrați cald.
Combinați făina și apa rece până se omogenizează; amestecați treptat în sos. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu cotlete și legume.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.