Carne De Porc Carnitas

Carnitas de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 377 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți chipotles în adobo sau, fundul de porc dezosat, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Încercați Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent), Carnitas de porc mai sănătos cu muschiulet de porc, și Carne De Porc Carnitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, chipotles și 1/4 cană de apă în aragaz lent. Se amestecă pentru a combina. Folosind un cuțit, faceți incizii peste tot carnea de porc și introduceți usturoiul. Condimentează friptura cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ulei. Puneți friptura în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Transferați friptura în aragazul lent.
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaie și se amestecă la foc mic, folosind o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite.
Se toarnă lichid în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 6 ore.
Scoateți friptura din aragazul lent și lăsați să se răcească. Tăiați carnea de porc, folosind două furculițe pentru a îndepărta carnea. Întoarceți carnea de porc trasă la aragazul lent și amestecați pentru a se combina cu ceapa, chipotles și sucuri.
Serviți carnea de porc cu tortilla caldă și toppinguri la alegere.