Carne de porc și Ancho Chile Tamales cu sos roșu Mexican

Carne de porc și Ancho Chile Tamales cu sos roșu Mexican
Rețeta de carne de porc și Ancho Chile Tamales cu sos roșu Mexican ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. Acest fel principal are 244 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, bulion de pui cu mai puțin sodiu, coji de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de porc mărunțită în sos Ancho-portocaliu (Chilorio) de la masa mexicană a lui Pati, Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales, și Verde Chile Carne De Porc Tamales.

Instrucțiuni

1
Așezați cojile de porumb într-un castron mare; acoperiți cu apă. Cojile de greutate în jos cu o cutie; înmuiați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți cojile.
3
Combinați bulionul, cireșele și ancho chile într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când cireșele și ancho sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
CireșeCireșe
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Combinați amestecul de bulion, ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un blender; procesați până când amestecul este neted. Rezervați 1/2 cană amestec de bulion; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați amestecul de bulion rămas într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Adăugați carne de porc; sigiliu și marinat în frigider 1 oră, sac de cotitură ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
9
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
10
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Lăsați carnea de porc să stea 20 de minute; tăiați carnea de porc cu 2 furculițe. Aruncați carnea de porc mărunțită cu 1/2 cană de amestec de bulion rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
12
Lucrând cu o coajă la un moment dat, așezați aproximativ 3 linguri de aluat de masă de bază în centrul cojii, la aproximativ 1/2 inch de partea superioară a cojii; apăsați aluatul într-un dreptunghi lung de 4 inci pe 3 inci lățime. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de porc pe o parte a aluatului. Folosind coaja de porumb ca ghid, pliați coaja peste tamale, asigurându-vă că acoperiți umplutura cu aluat; pliați încă 1 dată. Îndoiți capătul inferior al cojii sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
AluatAluat
PorumbPorumb
Carne De PorcCarne De Porc
13
Așezați tamale, cu cusătura în jos, pe raftul unei tigaie căptușită cu un prosop umed. Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul de masă de bază și umplutura. Acoperiți tamalele umplute cu un alt prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
14
Se toarnă 2 căni de apă fierbinte în fundul unei tigaie pentru pui; deasupra cu raftul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
15
Aburi Tamale la 450 timp de 55 de minute, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține o adâncime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
ApăApă
16
Lăsați tamalele să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
17
Serviți cu sos și pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista