Caramele de bere și covrig

Caramele de bere și covrig
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați caramele de bere și covrig. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 70 calorii. Această rețetă servește 81. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sare, covrigi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caramele De Bere-Covrig, Caramele Cu Covrig De Bere, și Caramele Moi Ale Și Covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați zahărul și sarea; deoparte. Într-un castron mare, combinați covrigii, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de zahăr; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Transfer la un 15-in. x 10-în. x 1-în. tavă de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 350 de minute timp de 18-22 de minute, amestecând ocazional. Se răcește complet. Tăiați covrigii grosolan; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Într-o cratiță mare, aduceți berea la fiert; gatiti pana se reduce la 2/3 cana. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Între timp, linia a 9-in. tigaie pătrată cu folie; ungeți folia cu 1 linguriță de unt și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Într-un cuptor olandez, combinați zahărul, siropul de porumb, 2/3 cană smântână, apă, sare și untul rămas. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand un termometru cu bomboane citeste 238 de minute, aproximativ 20 de minute. Într-un castron mic, combinați berea redusă și crema rămasă; amestecați încet în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Folosind o perie de patiserie înmuiată în apă rece, spălați părțile laterale ale tigaiei pentru a elimina cristalele de zahăr. Gatiti, amestecand constant, pana cand un termometru cu bomboane citeste 245 de minute (Etapa cu bile ferme), aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți din căldură.
10
Se toarnă în tigaie pregătit (nu racla cratiță); se presara cu covrigi confiate și sare cușer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se lasă să stea până se întărește, aproximativ 5 ore sau peste noapte. Folosind folie, ridicați bomboanele din tigaie. Aruncați folia; tăiați bomboanele în 1-in. pătrate folosind un cuțit cu unt. Înfășurați individual în hârtie cerată; răsuciți capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții81
Scor De Sănătate0
Revista