Cannellini fasole și cârnați Gratin

Cannellini fasole și cârnați Gratin
Cannellini fasole și cârnați Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 570 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, salvie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fasole Cu Cârnați Și Cannellini, Cobbler de fasole cu cârnați și Cannellini, și Supă De Cârnați De Curcan, Kale Și Fasole Cannellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Înveliți ușor un vas de copt sau gratinat de 8 pe 10 inci cu 1 lingură de măsline oil.In o tigaie mare, la foc mediu-mare, sfărâmă cârnații și gătește, despărțindu-se, până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Scoateți cârnații din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați feniculul și ceapa în tigaie și gătiți până devin translucide, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și salvia și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați smogul elvețian, câte o mână pe rând, amestecând până se ofilesc ușor. Se amestecă bulionul, fasolea, cârnații, sarea și piperul. Puneți amestecul în vasul de copt și setați aside.In un castron mic, amestecați împreună pesmetul și parmezanul cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Chard ElvețianChard Elvețian
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
CârnațiCârnați
PiperPiper
FasoleFasole
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Presărați amestecul de pesmet deasupra și coaceți până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cald.Bacsis: aceeași cantitate de cârnați afumați poate fi înlocuită cu cârnații italieni în această rețetă: feliați-l în rondele și tocați-l grosier. Fasolea Great Northern poate fi înlocuită cu fasolea cannellini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mare De NordFasole Mare De Nord
Fasole CannelliniFasole Cannellini
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista