Calzonele de cârnați și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 689 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână aluat de pâine, sos de pizza, rulou de cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Calzone Cu Ciuperci De Bacon, Cârnați Calzone, și Calzone de ciuperci și salată Farro.
Instrucțiuni
1
În tigaie, se sfărâmă și se rumenesc cârnații la foc mediu până la fiert. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Intindeti aluatul pe suprafața ușor presarata cu faina la 12 inch la 14 inch dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
3
Tăiați în 4 bucăți. Jumătatea superioară a fiecărui dreptunghi cu sos, cârnați, ciuperci și brânză. Îndoiți aluatul pentru a închide. Crimp în jurul marginilor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cârnați
Brânză
Aluat
Sos
4
Așezați pe foaia de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți la 350 de grade F timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.