Calmar și năut în bulion de roșii: Calamari e Ceci
Squid și năut în bulion de roșii: Calamari e Ceci este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 601 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 5.58 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, scallions, spanac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Încercați Halabessa: năut în bulion picant de roșii, Năut și brânză elvețiană în parmezan și bulion de roșii uscate la soare, și Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați năutul, sopressata, stafidele, sucul de scoici, roșiile și sosul de roșii și fierbeți până se reduc la jumătate. Se condimentează bine cu sare și piper și se adaugă calamarii și midii și se fierbe fructele de mare încet până se fierbe. Amestecați frunzele de mentă, scallions și spanac, gătiți 3 minute, apoi serviți în boluri de supă încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Soppressata
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cutie De Spaghete Uscate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
1/4 cană ulei de măsline extra virgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
2
1 ceapă spaniolă, tocată în zaruri de 1/4 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Spaniolă
3
4 căței de usturoi, curățați și tăiați subțire
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4
3 linguri de frunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe