Caldo de Papas con Espinazo (supă columbiană de cartofi-porc)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Caldo de Papas con Espinazo (supă columbiană de cartofi-porc). Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $2.88 pe portie. O porție conține 469 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 209 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați achiote, coriandru, coaste de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Papas Rellenas Columbian (Bile De Cartofi Umplute), Cartofi Fierți Stil Columbian (Papas Chorreadas), și Papas Chorreadas (cartofi Columbieni cu brânză și sos de roșii).
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa, usturoiul, ardeiul gras roșu, scallions, chimenul și achiote într-un blender și amestecați până când smooth.In o oală medie la foc mediu, așezați oasele de porc, amestecul de apă și ceapă și gătiți timp de aproximativ 30 de minute. Scoaterea spumei din oală la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
OS De Porc
Ghimbir întreg, Zdrobit
Annatto
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cartofii și condimentați cu sare și piper, creșteți focul la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți ușor până când cartofii sunt moi, aproximativ 40 de minute.Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Se presara cu coriandru proaspat si se serveste imediat cu avocado si aj.