Caldereta (tocană Filipineză de vită și Chorizo)

Caldereta (tocană Filipineză de vită și Chorizo)
Caldereta (carne de vită filipineză și tocană Chorizo) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 652 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,19 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână cartofi, sare, cârnați chorizo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Tocană De Fasole Filipineză Mung, Pakbet Paul Qui lui (Pinakbet, tocană de legume Filipineză), și Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot.

Instrucțiuni

1
Combinați mandrina de vită, chorizo, usturoiul, oțetul și sosul de soia într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați până când mandrina de vită se rumeneste și lichidul se reduce, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din căldură.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și ardeiul gras verde în uleiul încins până când ceapa este translucidă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați sosul de roșii și fierbeți până când lichidul este ușor redus, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
5
Se amestecă amestecul de vită-chorizo în amestecul de sos de roșii; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți oala și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se amestecă cartofii, mazărea, sarea și piperul în tocană; se fierbe până când carnea de vită este fragedă și cartofii sunt fierți, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Adăugați apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista