Cafe Latte Milkshake

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia de rețete, Cafe Latte Milkshake ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 194 de calorii . Pentru 37 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute . Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sirop de ciocolată, cafea, înghețată de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o băutură la preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 23% . Încercați Cafe Latte Slush , Sizzlin' Summer Milkshake (alias cel mai sănătos Milkshake cu unt de arahide) și Strawberry Banana Milkshake | Milkshake fara inghetata pentru retete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați cafeaua rece, înghețata și siropul de ciocolată. Se amestecă până la omogenizare.
Se toarnă în pahare și se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Milkshake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "