Caș De Portocale Cu Unt

Caș De Portocale Cu Unt
Buttery Orange Curd ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 139 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Brownie cu portocale de ciocolată cu caș portocaliu de sânge, Caș Portocaliu, și Caș Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-un 3-qt. cratiță; se amestecă treptat în suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Bateți în ou. Se aduce la fierbere; se fierbe, amestecând constant, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc; se amestecă untul, coaja și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați folie de plastic rezistentă direct pe caș (pentru a preveni formarea unei pelicule) și răciți 8 ore. Păstrați resturile în frigider până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Notă:Am testat cu suc de portocale pur stors 100% Pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PortocaliuPortocaliu
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista