Cărți de bucate clasice: o cină impresionantă de carne de porc de la Marcella Hazan

Cărți de bucate clasice: o cină impresionantă de carne de porc de la Marcella Hazan
Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.15 pe portie. O porție conține 328 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bietă elvețiană, largă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă de Marcella Hazan cu sos de carne Bologneză, Semifreddo di Cioccolato de Marcella Hazan, și Orezul marcellei Hazan și supa de varză sufocată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul la o flacără medie mare într-o oală cu fund greu, care va găzdui perfect carnea de porc. Când spuma de unt dispare, puneți carnea înăuntru, cu partea grasă orientată în jos. Pe măsură ce se rumeneste, întoarceți-l la fiecare câteva momente pentru a colora chiar și peste tot. Dacă ar trebui să găsiți că untul devine foarte întunecat, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sarea, piperul și 1 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați laptele încet, altfel va fierbe. Lăsați laptele să se fierbe timp de 20 sau 30 de secunde, reduceți focul la minimum și acoperiți oala, lăsând capacul ușor întredeschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Gatiti la foc mic timp de aproximativ 1 ora, transformand carnea din cand in cand, pana cand laptele s-a ingrosat, prin evaporare, intr-un sos brun-nuc. (Timpul exact va dura depinde în mare măsură de căldura arzătorului și de grosimea oalei. În cazul meu, deasupra laptelui era un strat atât de gros de grăsime încât nu puteam spune cu adevărat ce se întâmplă sub el. Nu mi s-a părut că va deveni vreodată maro, așa că în cele din urmă am avansat oricum, ceea ce ar putea explica aspectul final mai puțin reușit al sosului meu.) Când laptele ajunge în această etapă și nu înainte, adăugați încă 1 cană de lapte, lăsați-l să fiarbă aproximativ 10 minute, apoi acoperiți oala bine. Verificați și întoarceți carnea de porc din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
După 30 de minute, puneți capacul ușor întredeschis. Continuați să gătiți la foc minim și, când vedeți că nu mai există lapte lichid în oală, adăugați cealaltă 1/2 cană de lapte. Continuați să gătiți până când carnea se simte fragedă atunci când este împinsă cu o furculiță și tot laptele s-a coagulat în mici ciorchini maro-nuci. În total, va dura între 2 1/2 și 3 ore. (Dacă, înainte ca carnea să fie complet gătită, descoperiți că lichidul din oală s-a evaporat, adăugați încă 1/2 cană de lapte, repetând Pasul dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Când carnea de porc a devenit fragedă și tot laptele din oală s-a îngroșat în ciorchini întunecați (din nou, acest lucru nu părea că se va întâmpla vreodată pentru mine), transferați carnea pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați-l să se așeze câteva minute, apoi tăiați-l în felii de aproximativ 3/8 inch grosime sau puțin mai puțin și aranjați-le pe un platou cald de servire.
8
Răsturnați oala și lingurați cea mai mare parte a grăsimii—poate exista cât o ceașcă din ea—având grijă să lăsați în urmă toate grupurile de lapte coagulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați 2 sau 3 linguri de apă și fierbeți apa la foc mare în timp ce folosiți o lingură de lemn pentru a răzui reziduurile de gătit libere de pe fundul și părțile laterale ale oalei. Puneți toate sucurile de oală peste carnea de porc și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Swiss Chard stoles Gratin cu parmezan
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Chard ElvețianChard Elvețian
11
- servește 4 -
12
Tăiați tulpinile de smog în bucăți de aproximativ 4 inci lungime și spălați-le în apă rece. Aduceți 3 litri de apă la fierbere și gătiți tulpinile la fierbere moderată până când se simt fragede când sunt împinse cu o furculiță, aproximativ 30 de minute conform autorului (le-am gătit doar aproximativ 15).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Se scurge și se lasă deoparte.
14
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt cu unt și așezați un strat de tulpini de smog pe fund, așezându-le cap la cap și tăind pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
16
Se presară ușor cu sare și brânză rasă și se punctează puțin cu unt. Repetați procedura, construind straturi de tulpini până când le-ați folosit pe toate. Stratul superior trebuie presărat generos cu parmezan și presărat gros cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
17
Coaceți pe raftul superior al cuptorului preîncălzit până când brânza se topește și formează o crustă ușoară, aurie deasupra. S-ar putea să începeți să verificați după 10 sau 15 minute, dar din experiența mea durează 20 sau 25 de minute. Când gratinul iese din cuptor, lăsați-l să se așeze câteva minute înainte de a-l aduce la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Salată De Brânză Elvețiană Fiartă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
19
- servește 4-6 -
20
Curățați bine frunzele de smog în mai multe schimbări de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
21
Ridicați frunzele din ultima lor baie și puneți-le într-o tigaie cu doar umezeala agățată de ele.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
22
Adăugați 2 lingurițe de sare, dați focul la mediu, acoperiți și gătiți până se înmoaie complet, aproximativ 15-18 minute din momentul în care lichidul din tigaie începe să buleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
23
Scurgeți bietul și apăsați ușor cât mai multă umiditate posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
24
Transferați pe un platou de servire. Când este călduță sau nu este mai rece decât temperatura camerei, aruncați cu sare, ulei de măsline și 1 sau mai multe linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
25
Serviți imediat.
26
Coji de mandarină congelate umplute cu Sorbet de mandarină
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
SorbetSorbet
27
- servește 4-
28
Ingrediente
29
4 mandarine
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
30
1 portocale mari sau 2 mici
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
31
1 lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
32
1 cană zahăr granulat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
33
1 albus de ou (opțional)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
34
3 linguri rom (opțional)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
35
Spălați mandarinele în apă rece. Tăiați cu grijă blaturile într-o singură bucată, lăsând suficientă deschidere pentru a extrage fructele și, mai târziu, pentru a umple coaja. Țineți fiecare mandarină peste un castron și scufundați un alezor de citrice în inimă; strângeți cât mai mult suc în castron, fiind foarte atent să lăsați coaja intactă. Apoi îndepărtați orice fruct sau pulpă rămasă din interiorul mandarinei, astfel încât să aveți o sferă goală îngrijită, căptușită cu miez. Congelați cojile timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
36
Radeți coaja de 1/2 din portocală și 1/2 din lămâie. Sucați portocala și lămâia în vasul cu suc de mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
37
Puneți zahărul și 1 cană de apă într-o cratiță mică. Dați focul la mediu și amestecați din când în când până când zahărul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
38
Se toarnă acest sirop într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
39
Adăugați coaja de portocală și lămâie rasă și amestecul de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
40
Se amestecă bine. Lăsați amestecul să se răcească complet și să se răcească în frigider. În acest moment, Hazan se amestecă într-un albus de ou bătut până la spumă, dar din diverse motive am sărit peste acest pas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
41
Se amestecă amestecul răcit într-un aparat de înghețată. Dacă doriți, amestecați romul în sorbetul agitat; nu-mi plac deserturile care au gust de băutură, așa că l-am lăsat afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Miere De CitriceMiere De Citrice
42
Hazan recomandă înghețarea sorbetului timp de cel puțin 1 oră înainte de a-l umple în scoici, dar am avut timp scurt și am umplut imediat. Pur și simplu lingurați sorbetul în coji, apoi readuceți mandarinele umplute la congelator și așteptați 45 de minute pentru a servi. Panoul meu de degustare a crezut că sorbetul ar fi putut fi mai puțin dulce, dar apoi ne-am întrebat dacă scăderea zahărului ar fi dat sorbetului înghețat o textură mai puțin minunată; era luminos și efervescent, deși nu se adăugase nimic cu bule!
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
SorbetSorbet
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista