Căpșuni, piersici și busuioc cu vinetă portocalie

Căpșuni, piersici și busuioc cu vinetă portocalie
Căpșuni, piersici și busuioc cu vinaigretă portocalie este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 160 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, frunze de busuioc, strop de sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Kale cu piersici, porumb și vinetă cu miere de busuioc, Vinaigretă De Busuioc-Portocaliu, și Salată de vară cu vinetă de busuioc portocaliu.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 15 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ulei și sare în tigaie, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Lăsați să stea 2 minute.
4
Combinați fructele de pădure și piersica într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de suc, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
6
Se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista