Căpșuni, piersici și busuioc cu vinetă portocalie
Căpșuni, piersici și busuioc cu vinaigretă portocalie este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 160 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, frunze de busuioc, strop de sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Kale cu piersici, porumb și vinetă cu miere de busuioc, Vinaigretă De Busuioc-Portocaliu, și Salată de vară cu vinetă de busuioc portocaliu.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 15 minute).
Adăugați ulei și sare în tigaie, amestecând cu un tel.
Combinați fructele de pădure și piersica într-un castron mare.
Adăugați amestecul de suc, amestecând ușor.