Căni de slănină cu Hash de cartofi dulci
Cupe Bacon cu Hash de cartofi dulci ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Acest hor d ' oeuvre are 89 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, boia de ardei, sare și piper și usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupe De Ouă Cu Cartofi Dulci, Cupe De Ouă Cu Cartofi Dulci, și Cupe De Brioșă Cu Ouă De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 2 (24-count) se lipeasca mini muffin staniu
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați cu grijă o felie de pancetta într-una dintre cupele formei de briose, asigurându-vă că o apăsați ușor în ceașcă ca aluatul de plăcintă într-o coajă de plăcintă. Repetați cu feliile rămase de pancetta. Așezați cu grijă a doua formă de brioșă deasupra primei, astfel încât pancetta să fie prinsă între cele 2 cutii. Întoarceți formele de briose cu susul în jos și puneți-le pe o tavă de foi și coaceți-le la cuptor timp de 12 minute.
Scoateți din cuptor și îndepărtați cu grijă forma de brioșă superioară.
Lăsați cupele să se răcească ușor înainte de a le scoate pe o altă foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie.
Într-o tigaie mare la foc mediu rumenim slănina.
Scoateți slănina din tigaie și așezați-o pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. În tigaia cu grăsimea de slănină, adăugați cartofi, țelină, ceapă, usturoi, fulgi de ardei roșu, boia și condimentați cu sare și piper.
Se sotează la foc mediu, amestecând frecvent, până când cartofii sunt fragede aproximativ 12 minute. Se sfărâmă în slănină gătită și se amestecă pentru a se combina.
Umpleți fiecare cană de slănină cu o lingură de hash și garnisiți cu o frunză de pătrunjel.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage ros sticla Bedazzled. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.