Căni de șuncă și cartofi dulci

Căni de șuncă și cartofi dulci
Cupele de șuncă și cartofi dulci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți ou, tăiați cartofi dulci, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce e bine. Încercați Căni De Mic Dejun Cu Piure De Cartofi Cu Șuncă, Cupe De Portocale Cu Cartofi Dulci, și Cupe De Cartofi Dulci Din Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti legumele conform instructiunilor pachetului; scurgeți și puneți deoparte. Într-un castron mare, bateți oul și 1 lingură de lapte. Se amestecă firimiturile de pâine și piperul; adăugați șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un alt castron, mash cartofi dulci pana se omogenizeaza; răspândit pe partea de jos și în sus laturile de patru 10-oz. cupe de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Așezați aproximativ 1/3 cană de amestec de șuncă în fiecare cană. Se acoperă cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Combinați supa și laptele rămas; lingura peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
5
Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 40 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 și 8.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista