Cârnați-Umplutură De Coacăze

Cârnați-Umplutură De Coacăze
Umplutura de cârnați-coacăze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,17 USD pe porție. O porție conține 367 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de boia maghiară, coacăze, pâine de grâu ONU și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură de cârnați, praz și coacăze, Castan, Ceapă, Umplutură De Coacăze, și Umplutură de castane, ceapă și coacăze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați coacăzele și sherry-ul într-o cratiță mică la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Scoateți imediat de pe foc și lăsați-l deoparte să se absoarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Tăiați pâinea de grâu pe jumătate în lățime; puneți o jumătate deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
GrâuGrâu
4
Scoateți crusta din cealaltă jumătate și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch. Folosind un robot de bucătărie echipat cu un accesoriu pentru lamă, procesați cuburile în două loturi în bucăți mici, aspre (unele vor avea aproximativ dimensiunea boabelor de orez, altele dimensiunea mazării), aproximativ 30 de secunde pe lot. Ar trebui să aveți 3 căni de pesmet. (Dacă este necesar, tăiați mai multe cuburi din jumătatea rămasă de pâine și procesați.) Repetați cu pâinea albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PâinePâine
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Combinați pesmetul (în total 6 căni) pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se întinde într-un strat uniform și se coace, amestecând la fiecare 5 minute și rotind tigaia la jumătatea timpului de gătit, până se rumenesc ușor și se usucă la atingere, aproximativ 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron mare; pus deoparte. (Păstrați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
9
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați cârnații și, folosind două furculițe, rupeți-l în bucăți de mazăre. Gatiti, amestecand ocazional, pana nu mai este roz, aproximativ 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cârnații într-un castron mediu. Aruncați orice grăsime din tigaie.Puneți tigaia înapoi la foc mediu-mare și adăugați untul. Odată topit, adăugați țelina, ceapa și ardeiul. Se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CârnațiCârnați
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
11
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
12
Adăugați amestecul de coacăze-sherry și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
13
Adăugați cârnații și ierburile rezervate și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
IerburiIerburi
14
Adăugați bulionul și răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a elibera bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
15
Se ia de pe foc.
16
Transferați amestecul de cârnați în vasul rezervat de pesmet și aruncați cu două linguri până se combină și pesmetul este umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Lăsați să stea 10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
18
Transferați într-un vas de copt de 2 litri, acoperiți cu un capac sau folie și coaceți 20 de minute. Descoperiți și coaceți până se usucă la atingere și se rumenesc deasupra, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Revista