Cârnați cu o singură tigaie și parmezan Polenta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cârnați cu o singură tigaie și parmezan Polenta. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 585 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. Dacă aveți cârnați, mămăligă, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Tigaie Cheddar polenta cu cârnați și afine, Parmezan Polenta cu cârnați și ciuperci, și Parmezan Polentan și sos picant de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați polenta și prăjiți până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați cârnații în tigaie și gătiți, amestecând și rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut. Se amestecă roșiile, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Aranjați rundele de mămăligă în tigaie deasupra sosului.
Așezați feliile de mozzarella peste mămăligă și presărați parmezanul. Se fierbe până când brânza se rumeneste și se fierbe, aproximativ 3 minute. Se acoperă cu mai mult pătrunjel și piper după gust.
Fotografie de Andrew Purcell