Cârnați cu cartofi și ardei iute

Cârnații cu cartofi și ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 680 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi plinuți, cârnați, peperoncini în oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Încercați Cârnați Prăjiți Ardei Și Cartofi Rețetă, Cârnați, ceapă, cartofi, ardei și fasole verde, și Imprimare: cârnați italieni prăjiți cu cartofi, ardei și ceapă-Slender Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați și uscați cartofii, dar nu-i curățați de coajă. Feliați-le pe lungime în bețișoare și pene, cu o lățime de aproximativ 1/2 inch (dimensiunea prăjitului francez).
Se toarnă uleiul de măsline în tigaie și se pune la foc mediu-mare. Împrăștiați usturoiul și fulgii de peperoncino în ulei. Se amestecă și se aruncă usturoiul timp de aproximativ un minut, până se colorează ușor, apoi, cu o lingură cu fante sau un skimmer, scoateți toți cuișoarele din tigaie și rezervați. Presărați peperoncini murat feliat în ulei și prăjiți—le, amestecând, timp de aproximativ un minut, doar pentru a le sfârâi, apoi scoateți-le-lăsând tot uleiul să se scurgă înapoi în tigaie.
Împrăștiați cartofii tăiați în tigaie și aruncați-i în uleiul aromat. Condimentează cu 1/2 linguriță de sare și gătește aproximativ 6 minute, la foc moderat. Aruncați-le și întoarceți-le frecvent, până când sunt ușor crăpate pe toate părțile.
Împingeți cartofii în partea laterală a tigaiei și așezați toți cârnații în tigaie. Gatiti 5 sau 6 minute, rotind si mutand carnatii pana cand sizzling si se rumenesc usor pe toate partile; întoarceți cartofii după cum este necesar, astfel încât să nu se ardă.
Acoperiți tigaia, reduceți focul și păstrați cartofii și cârnații sfârâind și caramelizându-se încet timp de aproximativ 20 de minute, întorcându-i și mutându-i în tigaie din când în când.
Scoateți capacul și împrăștiați usturoiul rezervat și peperoncini peste tot. Gustați un cartof și condimentați cu mai multă sare dacă doriți. Gatiti neacoperit inca 10 minute sau cam asa ceva, la foc mic pana la moderat, pana cand toti cartofii si carnatii sunt caramelizati si crocanti la exterior, fragezi si complet gatiti in interior.
Se servește fierbinte (și picant).
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Italia Lidiei de Lidia Matticchio Bastianich Copyright (c) 2007 de Lidia Matticchio Bastianich publicat de Knopf.Lidia Batianich găzduiește extrem de popularul spectacol PBS, "bucătăria italo-americană a Lidiei" și deține restaurante în New York, Kansas City și Pittsburgh. De asemenea, autoarea mesei italiene a Lidiei și a bucătăriei italo-americane a Lidiei, locuiește în Douglaston, New York. Jurnalismul lui Jay Jacob a apărut în multe reviste naționale.Din ediția comercială broșată.