Cârnați și umplutură de afine
Cârnați și afine coapte umplutura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, cârnați de porc picant în vrac, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați-umplutură de afine, Umplutură de afine și cârnați, și Umplutură de cârnați și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci cu spray de gătit.
Așezați cuburi de pâine în vasul de copt.
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați, țelină și ceapă la foc mediu, amestecând ocazional, până când cârnații nu mai sunt roz și legumele sunt fragede; scurgere.
Adăugați amestecul de cârnați, salvie și afine în vasul de copt; se amestecă ușor cu cuburi de pâine. Într-un castron mediu, bateți bulionul, laptele și ouăle cu furculița sau sârmă până se amestecă bine; se toarnă peste pâine și se amestecă ușor pentru a înmuia toate cuburile de pâine în amestecul de lapte. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 12 ore.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat și partea superioară este maro auriu.