Cârnați și linte traybake
Cârnați și linte traybake ia în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 906 calorii, 40g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, cârnați, linte g pouch puy și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Supă De Cârnați De Linte, Supă de cârnați și linte, și Caserola Cu Cârnați De Linte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Împărțiți ceapa, lăsând rădăcina intactă, astfel încât să nu se destrame în timpul gătitului.
Încălziți o tigaie la mare. Puneți ceapa la grătar pentru a le carboniza, apoi scoateți-o și puneți-o deoparte. Repetați cu cârnații pe care nu trebuie să-i gătiți în acest moment, doar rumeniți-i.
Răsturnați lintea într-o formă de prăjire și adăugați orice sucuri din tigaia, oțetul și unele condimente, apoi aruncați împreună. Aranjați deasupra pene de ceapă și cârnați.
Ungeți cârnații și ceapa cu siropul de arțar și condimentați ceapa. Gatiti 20 de minute, apoi serviti.