Cârnați și fasole cina aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 417 calorii. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, ulei vegetal, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Supă de fasole neagră și cârnați cu aragaz lent, Cârnați afumați cu aragaz lent și supă de fasole, și Aragaz lent Cajun cârnați și supă de fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiti cârnații până se rumenesc bine, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până se rumenesc ușor, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți cârnații și tăiați-i în bucăți de 1 1/2 inci până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Se toarnă bulionul de vită, roșiile, piureul de roșii și sosul fierbinte în tigaie cu ceapa și se aduce amestecul la foc mic, răzuind orice bucăți maronii de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Așezați morcovii într-un aragaz lent, urmat de fasolea garbanzo și boabele de rinichi.