Buzunare Pentru Pizza Hawaiană
Buzunare pizza Hawaiian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 145 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. Un amestec de apă foarte caldă, amestec original, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Buzunare Pentru Pizza Hawaiană, Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Pentru Pizza Vegană, și Sos de pizza Hawaiian pentru rulouri de Pizza 4.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°. tapetați foaia de biscuiți cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul Bisquick, apa foarte caldă și uleiul de măsline până când amestecul Bisquick este umezit.
Lăsați să stea 15 minute.
Frământați ușor aluatul pentru a forma bilă. Împărțiți aluatul în 8 părți. Aplatizați și folosiți sucitorul pentru a roti fiecare în cerc cu grosimea de aproximativ 1/8 inch.
Așezați cercuri pe foaia cookie.
Completați fiecare cu 1 felie de șuncă, ruptă în bucăți, 1 lingură de ananas și 1 lingură de brânză. Îndoiți și prindeți marginile pentru a sigila.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Bucurați-vă de fierbinte sau răciți complet, înfășurați în folie de plastic și congelați până când este gata de utilizare.