Butterflied Nemernic De Pui
Butterflied nemernic de pui ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. O porție conține 620 calorii, 35g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este un destul de scump rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Această rețetă de la Foodnetwork necesită condimente jamaicane, pui prăjit, cuișoare măcinate și scorțișoară măcinată. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 49%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Cu Unt, Pui Fript, Cu Unt, și Butterflied Pui Asiatic.
Instrucțiuni
La pui fluture, începeți prin a îndepărta gâtul, măruntaiele și tăiați excesul de grăsime. Apoi, luați o pereche de foarfece de bucătărie și tăiați de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale pentru a le îndepărta. Întoarceți puiul cu pielea în sus și apăsați în jos între sâni pentru a rupe osul chilei (acest lucru va permite puiului să se așeze foarte plat pe grătar).
Într-un castron mic, combinați condimentele, cuișoarele și scorțișoara.
Presărați Liberal pe toate părțile de pui;pune deoparte. Puiul poate fi preparat până în acest moment cu o zi înainte.
Pentru glazură: într-o oală mică la foc mediu-mare, combinați toate ingredientele glazurii. Aduceți la fierbere și gătiți până când glazura se îngroașă, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Se ia de pe foc; pune deoparte.
Configurați grătarul pentru grătar indirect la foc mediu sau încălziți o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu-mare. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Așezați puiul în tigaie cu pielea în jos și gătiți până când pielea este crocantă și are urme frumoase de grătar.
Periați partea de carne cu glazura, apoi întoarceți puiul și periați partea de piele.
Transferați tigaia pentru grătar în cuptor și coaceți până când puiul este gătit auriu și temperatura internă a coapsei înregistrează 180 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 30 de minute.
Transferați pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris
Riesling, Gewurztraminer și Pinot Gris sunt alegeri excelente pentru puiul smucit. Veți dori să optați pentru vinuri cu un pic de dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Schloss Johannisberg Gelblack Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Castelul Johannisberg Gelblack Riesling]()
Castelul Johannisberg Gelblack Riesling
Galben strălucitor de lămâie. Nasul este tânăr cu flori albe, coajă de lămâie măcinată și pere. Palatul este ferm și proaspăt, bine echilibrat, cu aciditate crocantă. Complex, excepțional de echilibrat și rafinat.Se împerechează bine cu salate și pui prăjit.