Buttercups
Buttercups este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Buttercups De Ciocolată, și Buttercups De Lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie. Adăugați treptat făină și amestecați bine. Împărțiți aluatul în jumătate; înfășurați fiecare porție în folie de plastic. La frigider timp de 2 ore sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare porție de aluat la 1/8-in. grosime.
Tăiați cu un 2-1/2-in. cutter cookie festonat.
Taie un 1-in. gaură în Centrele a jumătate din fursecuri cu un tăietor cu făină.
Loc 2 în. în afară pe foi de copt negreșite.
Se coace la 375 la 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc; adăugați treptat zahărul cofetarilor, vanilia și suficientă apă pentru a obține o consistență răspândită.
Răspândiți pe fundul cookie-urilor solide; deasupra cu cookie-urile rămase.
Așezați 1/2 linguriță de conserve în centrul fiecăruia.