Burta de porc banh mi

Burta de porc banh mi
Rețeta de burtă de porc banh mi ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 2 ore. O porție conține 5980 calorii, 137g de proteine, și 479g de grăsime. Pentru $24.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți, oțet de orez, clătiți daikonul și morcovii separat sub apă curentă până când apa curge limpede. agitați energic pentru a îndepărta excesul de apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vietnameză Caramel Fiert Burta De Porc Banh Mi-Unghii Magazin Mănâncă #4, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), și Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid pentru rețete similare.

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilchipotle aiolichipotle aioli2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun ambalatzahăr brun ambalat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi julienned, din aproximativ 2 morcovi mari decojiți și tăiațimorcovi julienned, din aproximativ 2 morcovi mari decojiți și tăiați11 lingură de oregano uscatChipotle aioli chipotle pur aproxume (amestecat din ardei chipotle conservat în sos adobo)Chipotle aioli chipotle pur aproxume (amestecat din ardei chipotle conservat în sos adobo)4Bucăți de caramele Heath Barcoriandru tocatcoriandru tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcastravete juliennedcastravete julienned1Așezați daikonul julienned și morcovii în boluri separate, nereactive. Presărați 1 lingură de sare peste fiecare și amestecați ușor în legume. Lăsați fiecare să stea timp de 30 de minuteAșezați daikonul julienned și morcovii în boluri separate, nereactive. Presărați 1 lingură de sare peste fiecare și amestecați ușor în legume. Lăsați fiecare să stea timp de 30 de minute10cuișoareusturoi, decojitusturoi, decojit2inchghimbir, decojit și tăiat subțireghimbir, decojit și tăiat subțire787Fiecare porție: calorii; 18 grame proteine; 64 grame carbohidrați; 3 grame fibre; 51 grame grăsime; 20 grame grăsimi saturate; 78 mg. colesterol; 1.610 mg. sodiuFiecare porție: calorii; 18 grame proteine; 64 grame carbohidrați; 3 grame fibre; 51 grame grăsime; 20 grame grăsimi saturate; 78 mg. colesterol; 1.610 mg. sodiu21 litru de lapte integral, la temperatura camerei2. Grătați sandvișurile folosind o presă de panini sau pe un grătar la foc mediu și ponderate cu ceva greu (cum ar fi o tigaie din fontă). Tăiați fiecare sandviș în jumătate și serviți imediat2. Grătați sandvișurile folosind o presă de panini sau pe un grătar la foc mediu și ponderate cu ceva greu (cum ar fi o tigaie din fontă). Tăiați fiecare sandviș în jumătate și serviți imediat1jalape feliat, mai mult după gustjalape feliat, mai mult după gust2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo4creveți și cu venePiperPiper3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov murat și daikonmorcov murat și daikon3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDaikon murat și morcovi daikon julienned, dintr - o rădăcină tăiată și decojită de aproximativ 8 inci lungimeDaikon murat și morcovi daikon julienned, dintr - o rădăcină tăiată și decojită de aproximativ 8 inci lungime2Scoateți carnea de porc din lichidul de fiert și puneți-o într-un vas nereactiv. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapteScoateți carnea de porc din lichidul de fiert și puneți-o într-un vas nereactiv. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilburtă de porc înăbușităburtă de porc înăbușită1kilogrameburtă de porc fără piele, de preferință Kurobutaburtă de porc fără piele, de preferință Kurobuta2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos japonez de susansos japonez de susan22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysare, împărțităsare, împărțită4creveți și cu veneSareSare4Ansamblu Sandwich rulouri ciabatta, înjumătățiteAnsamblu Sandwich rulouri ciabatta, înjumătățite2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr, plus mai mult la gust, dacă se doreștezahăr, plus mai mult la gust, dacă se dorește2Clătiți daikonul și morcovii separat sub apă curentă rece până când apa curge limpede. Agitați energic pentru a îndepărta excesul de apăClătiți daikonul și morcovii separat sub apă curentă rece până când apa curge limpede. Agitați energic pentru a îndepărta excesul de apă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate83
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista