Burtă de porc înăbușită cu ridichi murate

Burtă de porc înăbușită cu ridichi murate
Burta de porc fiartă cu ridichi murate este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 1305 calorii, 24g de proteine, și 123G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir, bulion de pui, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Burtă de porc cu ghimbir fiert roșu cu ardei iute murat, Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid, și Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen).

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, mirinul, sucul de lămâie, zahărul brun, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Tăiați burta de porc în jumătate transversal, aproximativ în două pătrate de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
3
Adăugați burta de porc la marinată și sigilați punga, apăsând orice exces de aer. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți carnea de porc din pungă și uscați-o cu prosoape de hârtie; rezervați marinada. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute; se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din caserolă.
8
Se adaugă ceapa, se condimentează ușor cu sare și se gătește la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați marinada și bulionul de pui și răzuiți orice bucăți lipite de fundul caserolei. Întoarceți carnea de porc în caserolă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de 2 ore, până când carnea este aproape fragedă. Descoperiți și fierbeți timp de 1 oră mai mult, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt cu partea grasă în sus. Se strecoară bulionul într-un castron rezistent la căldură și se scoate grăsimea. Întoarceți bulionul în caserolă și fierbeți până se reduce la 2 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Preîncălziți broilerul. Fierbeți carnea de porc la 8 inci de la foc până când este crocantă, aproximativ 2 minute; tăiați-l în douăsprezece felii groase de 1/2 inch și aranjați-le în boluri puțin adânci. Lingurați bulionul de jur împrejur și garnisiți cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Se servește cu ridichi murate și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista