Burgeri Cheddar BLT cu pansament Rusesc tarhon

Cheddar BLT burgeri cu tarhon sos rusesc ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,97 USD pe porție. O porție conține 1174 calorii, 53G de proteine, și 87G de grăsime. Un amestec de ceapă, chifle de hamburger, mandrină de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Burgeri Cheddar BLT cu pansament Rusesc tarhon, Sala de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing pentru salate dintr-un loc cu o istorie bogată, și Sala De Ceai Rusă Pansament Rusesc.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți maioneza cu ketchup-ul, oțetul de vin roșu, ceapa, pătrunjelul, tarhonul și sosul Worcestershire. Acoperiți și refrigerați.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă, aproximativ 6 minute.
Scurgeți și tăiați slănina în bucăți mari.
Aprindeți un grătar și umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Amestecați ușor mandrina măcinată cu filetul măcinat, sare și piper. Formați carnea în șase chiftele de 4 inci, cu grosimea de aproximativ 1 1/4 inci. Scufundați tortele în apă rece și lăsați să se înmoaie timp de 30 de secunde. Transferați imediat burgerii pe grătar și periați cu o parte din untul topit. Grătiți la foc mare timp de 9 minute pentru carne medie-rară, întorcând o dată sau de două ori și perindând ocazional cu unt. Topiți burgerii cu brânza în ultimul minut de grătar și lăsați să se topească.
Răspândiți pansamentul rusesc pe chifle. Puneți frunzele de salată și feliile de roșii pe jumătățile inferioare și deasupra cu burgerii, ceapa roșie și slănina. Închideți burgerii, tăiați-i în jumătate și serviți imediat.